Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Denise Richards wil achterste van Jennifer Aniston

Shownieuws

Actrice Denise Richards is liefhebber van het achterwerk van Jennifer Aniston. "Ik zou het helemaal niet erg vinden om het achterste van Jennifer te hebben."

Actrice Denise Richards is liefhebber van het achterwerk van Jennifer Aniston. Dit meldt contactmusic. "Ik zou het helemaal niet erg vinden om het achterste van Jennifer te hebben. Ik heb haar derrière gezien toen ik een gastrol had in 'Friends'. Ze heeft het mooiste achterwerk dat ik ooit heb gezien", zegt de 33-jarige actrice.

Richards, de ex-vrouw van acteur Charlie Sheen, beviel in juni van hun tweede dochter Lola. Na de bevalling had de actrice binnen enkele maanden haar oude figuur terug. Desondanks is de actrice jaloers op het achterwerk van Aniston.

Richards speelde in films als 'Wild things' (1998) en 'Valentine' (2001). Daarnaast was de actrice Bond-girl in 'The world is not enough' (1999). De blonde Richards trouwde in 2002 met Charlie Sheen. Het stel was in 2003 samen te zien in 'Scary movie 3'. In maart vroeg Richards een scheiding aan van Sheen. Denise en Charlie hebben behalve Lola nog een dochter, Sam van van 1,5 jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen