Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan in film over Robert F. Kennedy

Shownieuws

Actrice en zangeres Lindsay Lohan speelt een rol in de film 'Bobby', over de laatste uren voor de moord op presidentskandidaat Robert F. Kennedy in 1968.

De Amerikaanse actrice en zangeres Lindsay Lohan speelt een rol in de film 'Bobby'. De film gaat over de laatste uren voor de moord op presidentskandidaat Robert F. Kennedy in 1968. De regie van 'Bobby' is in handen van Emilio Estevez. Hij schreef ook het script.

In de film zijn de levens van verscheidene karakters met elkaar verweven. Allen bevinden zich enkele uren voor de moord in het Ambassador Hotel in Los Angeles. De 19-jarige Lohan speelt een vrouw die trouwt met de broer van haar vriendje. Zij wil de broer ervan weerhouden naar Vietnam te gaan.

'Bobby' is een onafhankelijke film en mag acht miljoen euro kosten. Het is de tweede keer dat Lindsay Lohan een rol vertolkt in een onafhankelijke productie. Eerder speelde ze in 'A prairie home companion' van Robert Altman. Verder speelde de actrice onder meer in 'Herbie: fully loaded' en 'Mean girls'. Als zangeres scoorde Lohan een hit met het nummer 'Rumours'.

Ook Anthony Hopkins, Demi Moore en Sharon Stone vertolken een rol in 'Bobby'. De opnamen starten volgende week in Los Angeles.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen