Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bob Geldof bij lancering dvd Live 8

Shownieuws

In aanwezigheid van organisator Bob Geldof wordt donderdag de Live 8-dvd gelanceerd. Vanaf 7 november ligt de Live 8-dvd in de winkels.

In aanwezigheid van organisator Bob Geldof wordt donderdag de Live 8-dvd gelanceerd. Samen met enkele artiesten die tijdens het wereldwijde evenement optraden, woont hij de voorvertoning van de dvd bij tijdens een gala in Londen.

De Live 8-concerten, georganiseerd ter bestrijding van armoede in Afrika, hebben in juli plaatsgevonden op tien plaatsen tegelijk, onder meer in Londen, Philadelphia, Parijs en Rome. Artiesten als Coldplay, U2, Sir Paul McCartney en Robbie Williams traden op. Ook kwam Pink Floyd tijdens het concert in Londen weer bij elkaar. De concerten werden op 150 televisie-, en vierhonderd radiozenders uitgezonden.

Op de dvd staan alle optredens die zijn gegeven in Londen en Philadelphia en een aantal van de optredens in andere steden. Vanaf 7 november ligt de Live 8-dvd in de winkels. Een deel van de opbrengst gaat naar liefdadigheidsinstellingen die werkzaak zijn in Afrika.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen