Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danny Glover sluit zich aan bij sterrencast

Shownieuws

Danny Glover regelt het leven van Eddie Murphy in de filmbewerking van de musical 'Dreamgirls'. De 59-jarige Glover speelt zijn manager.

Danny Glover regelt het leven van Eddie Murphy in de filmbewerking van de musical 'Dreamgirls'. De 59-jarige Glover is de manager van vrouwenverslinder James 'Thunder' Early, een rol van Murphy. Dat meldt Hollywood Reporter.

De film volgt de opkomst van de drie donkere Amerikaanse vrouwen Effie, Deena en Lorrell. Samen vormen zij de veelbelovende groep 'The Dreamettes'. Superster Beyoncé Knowles (24) speelt de rol van Deena Jones. De 44-jarige Murphy is de beroemde R&B-zanger 'Thunder', voor wie 'The Dreamettes' het achtergrondkoor vormen, voordat ze zelf beroemd worden.

Ook acteur Jamie Foxx heeft getekend voor een rol in 'Dreamgirls'. De 37-jarige acteur, bekend van zijn rol als Ray Charles in de met een Oscar bekroonde film 'Ray', speelt ook een manager. De regie is in handen van Bill Condon, regisseur van onder meer 'Candyman: farewell to the flesh' (1995).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen