Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mogelijk vervolg op 'Stessen'

Shownieuws

Er komt mogelijk een vervolg op het theaterprogramma 'Stessen'. Dit zegt Plien van Bennekom, één van de spelers. "We dachten: dat moeten we weer doen."

Het theaterprogramma 'Stessen' krijgt mogelijk een vervolg. Dit zegt Plien van Bennekom, één van de spelers, aan Novum Nieuws. "Er zijn nog geen concrete plannen, maar we hebben wel met z'n vieren gedacht: 'Wat was het leuk. Dat moeten we weer doen'." Behalve Plien spelen Bianca Krijgsman, Paul Groot en Owen Schumacher in het toneelstuk over twee stewards en twee stewardessen.

Van Bennekom heeft door haar huidige dubbelrol van Jans en de Siamese kater Loedertje in de musical 'Jan, Jans en de kinderen' geen tijd meer voor de tv-serie 'Koefnoen'. Hierin was zij naast haar 'Stessen'-collega's te zien als verschillende typetjes. De meeste opnamen zijn in de zomer gedraaid. "Nu concentreer ik me volledig op de musical."

De musical 'Jan, Jans en de kinderen' met Van Bennekom, Alex Klaasen en Wil van der Meer gaat maandag in de Stadsschouwburg in Velsen in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen