Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariah Carey grote winnaar bij Vibe Awards

Shownieuws

De 35 jarige zangeres Mariah Carey heeft zaterdagavond vier awards gewonnen bij de Vibe Awards in de Sony Studios in Culver City in Californië.

Mariah Carey is zaterdagavond vier maal in de prijzen gevallen gewonnen bij de Vibe Awards in de Sony Studios in Culver City in Californië. De Vibe Awards worden uitgereikt aan artiesten uit de hip-hop- en R&B-wereld.

De 35-jarige Carey won in de categorieën, artiest van het jaar, album van het jaar, r&b- stem van het jaar en kreeg voor het lied 'We belong together' de prijs voor het beste r&b-nummer van het jaar. "Wat je ook meemaakt in je leven, geef nooit op", gaf de zangeres als reactie.

Mary J. Blige ontving een award voor haar vijftienjarige carrière in de muziekindustrie. Kanye West won in de categorie beste rapper.

De show werd vorig jaar verstoord door een steekpartij. Jimmy James Johnson kwam te voorschijn uit het publiek en gaf Dr. Dre, die aan een tafel voor het podium zat, een klap. Rapper Young Buck zou Johnson vervolgens hebben neergestoken.

Johnson werd in september veroordeeld tot een jaar gevangenisstraf in ruil voor zijn schuldbekentenis. Ondanks die bekentenis heeft Buck buiten de rechtszaal steeds volgehouden onschuldig te zijn. Momenteel is hij op borgtocht vrij en in afwachting van een rechtszaak.

De uitreiking is dit jaar rustig verlopen. De show wordt dinsdag uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen