Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brooke Shields zwanger van tweede kind

Shownieuws

Brooke Shields verwacht in het voorjaar haar tweede kindje. De actrice kreeg in 2003 een dochter, Rowan Francis, met haar echtgenoot Christopher Thomas Henchy.

Brooke Shields en haar man verwachten in het voorjaar hun tweede kind. De actrice werd twee jaar geleden voor het eerst moeder, van dochter Rowan Francis. Na deze geboorte kreeg de actrice te kampen met een postnatale depressie.

De 40-jarige Shields, die is getrouwd met Christopher Thomas, heeft haar ervaringen met de ziekte beschreven in het boek 'Down came the rain: my journey through postpartum depression'. Het boek is in mei uitgebracht en heeft in Nederlands de titel 'In de schaduw van mijn geluk'.

Shields brak in 1980 door met de film 'The blue lagoon'. In 1996 startte haar eigen tv-komedie 'Suddenly Susan'. In 1995 stond zij voor het eerst op Broadway als Rizzo in de musical 'Grease'. Zes jaar later mocht zij daar de rol van Sally Bowles vertolken in de musical 'Cabaret'. De actrice is momenteel te zien in de rol van Roxie Hart in de Broadway-versie van 'Chicago'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen