Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mark Owen wil reünie Take That

Shownieuws

Mark Owen is in gesprek met de andere voormalig Take That-leden over een eenmalige reünie in Engeland tijdens zijn tour.

Mark Owen is in gesprek met de andere voormalig Take That-leden over een reünie voor een eenmalige show in december in Engeland tijdens zijn tour. De 33-jarige Owen probeert Robbie Williams te overtuigen voor een optreden met de band. Dit meldt de Engelse krant The Sun. Het zou het eerste optreden van de hele groep samen zijn sinds het vertrek van Robbie in 1995.

Take That was begin jaren negentig een succesvolle jongensgroep uit Engeland. De band scoorde hits met nummers zoals 'Relight my fire', 'Babe' en 'Back for good'. De bandleden besloten begin 1996 uit elkaar te gaan. Robbie Williams verliet de groep in 1995 om een solocarrière te starten. Gary Barlow en Mark Owen zijn na de breuk ook een solocarrière begonnen.

Williams is het meest succesvol als soloartiest. Hij scoorde hits met onder meer 'Angels' en 'Feel'. De Britse zanger staat momenteel in de hitlijsten met het lied 'Trippin'' van zijn nieuwe album 'Intensive care', dat deze week is uitgekomen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen