Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Derde 'Ghostbusters' op komst

Shownieuws

Filmmaker Harold Ramis wil een derde 'Ghosbusters' film maken. Het vervolg op de eerdere films gaat 'Ghostbusters in Hell' heten.

Filmmaker Harold Ramis wil een derde 'Ghostbusters' film maken. Ramis wil Ben Stiller een hoofdrol aanbieden in zijn film. Het script is geschreven door Dan Aykroyd, die in eerdere Ghosbuster-films een van de hoofdrollen vertolkte, meldt World Entertainment News Network.

Het vervolg op de eerdere films gaat 'Ghostbusters in Hell' heten. De jacht op spoken wordt voorgezet in deze film, maar de jagers worden daarbij via een 'poort' in een New Yorks warenhuis een parallelle dimensie ingetrokken.

Aykroyd wilde met zijn script een echte hel visualiseren, met vlammen en borrelende putten. Ramis heeft hier een eigentijdse draai aan gegeven. De straten van Brooklyn stellen de hel voor: geen twee mensen spreken dezelfde taal en automobilisten doen niet anders dan op elkaar schelden. "Het moderne leven in de stad is de hel van vandaag", zei Ramis tegen World Entertainment News Network.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen