Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Depp wil het beste voor het kind van Kate Moss

Shownieuws

Johnny Depp spoort zijn ex-geliefde Kate Moss aan om haar strijd tegen de drugsverslaving te overwinnen in het belang van haar dochter Lila Grace.

Johnny Depp spoort zijn ex-geliefde Kate Moss aan om haar strijd tegen de drugsverslaving te overwinnen in het belang van haar dochter Lila Grace. "Zoals iedereen wil ook ik dat het goed gaat met Kate en haar kind. Ze moet doen wat goed voor haarzelf is en voor haar dochter", zegt de acteur. Dit meldt contactmusic.

Het Britse tabloid The Daily Mirror publiceerde in september beelden van een video, waarin te zien is dat het model cocaïne snuift. Tijdens nachtelijke muziekopnamen zou Moss in veertig minuten vijf lijntjes van de harddrug hebben gesnoven.

Moss ging eind september in behandeling in de Meadows-kliniek nadat foto's waren verschenen in Britse boulevardbladen van een coke-snuivende Moss. Inmiddels heeft het topmodel de kliniek weer verlaten.

Het drugsavontuur kostte Moss grote contracten bij H&M, Burberry en Chanel. Moss heeft aangegeven te willen doorgaan met modellenwerk en heeft volgens haar vertegenwoordigers de komende tijd opdrachten in New York, Parijs en Los Angeles. Het model had eerder deze week een fotoshoot op Ibiza voor de voorjaars- en zomercampagne van de Italiaanse ontwerper Roberto Cavalli.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen