Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Pitt en Angelina Jolie genomineerd voor Award

Shownieuws

Pitt en Jolie zijn twee van de genomineerden voor de People's Choice Awards. De uitreiking wordt op 10 januari uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn genomineerd voor de People's Choice Awards in Amerika. Het duo is onder meer voorgedragen in de categorie beste 'match' in een film in de film 'Mr. and mrs. Smith'. Het publiek bepaalt bij deze prijs de genomineerden en de winnaars, door te stemmen op internet.

In de categorie beste mannelijke filmster zijn Nicolas Cage, Johnny Depp en Samuel L. Jackson genomineerd. Bij de vrouwelijke actrices gooien Sandra Bullock, Nicole Kidman en Angelina Jolie hoge ogen. Andere categorieën bij de awarduitreiking zijn onder meer beste vrouwelijke televisiester, beste mannelijke televisiester en beste presentator van een late-nightshow.

Naast personen zijn ook televisieprogramma's genomineerd: CSI: crime scene investigation, Desperate housewives en Law & order: svu. Deze maken kans op een award in de categorie beste televisiedrama. Andere categorieën zijn beste televisie komedie en beste reality-show.

Artiesten uit de muziekwereld zijn ook genomineerd in verschillende categorieën. Black Eyed Peas, Destiny's Child en Green Day maken kans op een prijs in de categorie beste groep. In de categorie beste vrouwelijke artiest is onder andere Gwen Stefanie genomineerd.

De uitreiking van de awards is op 10 januari en wordt vanuit het Shrine Auditorium in Los Angeles uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen