Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon niet welkom bij Endemol

Shownieuws

Gordon is niet meer welkom bij Endemol. De zanger was uitgenodigd bij 'Life & cooking' maar kreeg op het laatste moment te horen dat dit niet door kan gaan.

Gordon is niet meer welkom bij Endemol. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De zanger en presentator is zondag uitgenodigd als gast in 'Life & cooking' van Irene Moors en Carlo Boszhard maar kreeg op het laatste moment hij te horen dat dit niet kan doorgaan. Directeur Paul Römer van Endemol zou verantwoordelijk zijn voor het weigeren van Gordon tot de studio. Talpa-collega Gerard Joling is wel welkom.

Gordon zegt in de krant 'verbijsterd' te zijn. "We zouden bij Carlo en Irene komen vertellen over de dvd die van de soap is uitgekomen en ook een duet komen zingen. Maar alleen Gerard is welkom. Nou, hij heeft er feestelijk voor bedankt ons nummer in zijn eentje te komen vertolken. Ze zijn daar echt gek geworden", zegt Gordon.

Volgens de zanger wordt hem de toegang geweigerd wegens een juridisch conflict met Endemol. Hij vertelt 'onenigheid' met het bedrijf te hebben gehad over een contract voor de 'Late Nicht Show'. "Bij de rechtbank is het tot een schikking gekomen, die Endemol veel geld heeft gekost", vertelt hij. Maar volgens Römer zijn de twee om programmatechnische redenen uit elkaar gehaald. Carlo Boszhard heeft laten weten geen partij te trekken, maar te betreuren dat de twee niet komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen