Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tweede opname film 'Zwartboek' uitgesteld

Shownieuws

De tweede opname voor de film 'Zwartboek' bij de boerderij in Hardenberg is een week uitgesteld omdat de continuïteit van de film gevaar loopt vanwege het weer.

De opnamen voor de film 'Zwartboek' bij de boerderij in Hardenberg zijn een week uitgesteld. De opnamen stonden oorspronkelijk gepland voor zaterdag maar in overleg met de gemeente en de provincie Overijssel is besloten hier van af te zien. Dit in verband met de slechte weersvoorzuitzichten.

"Toen we woensdag de explosie hebben opgenomen regende het niet. Dan mag het bij de scènes waarin de boerderij in brand staat, ook niet regenen." "Anders krijgen we problemen met de continuïteit", legt locatiemanager Tijn Heerkens uit.

'Zwartboek' is een film van regisseur Paul Verhoeven. De film gaat over de jonge joodse verzetstrijdster Rachel Stein, die ten onrechte wordt beschuldigd van het verraden van haar verzetsgroep. Na de bevrijding lukt het haar de echte dader te ontmaskeren en kan ze eindelijk wraak nemen. De hoofdrol wordt gespeeld door Carice van Houten. Naar verwachting zal 'Zwartboek' in het najaar van volgend jaar in de bioscoop draaien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen