Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen zou niet snel meedoen aan 'Idols'

Shownieuws

Chantal Janzen zou zich niet snel opgegeven voor 'Idols'. De musicalster presenteert dit jaar met Martijn Krabbé de talentenjacht 'Idols 3'.

Chantal Janzen zou niet snel meedoen aan 'Idols'

Presentatrice en musicalster Chantal Janzen zou zich niet snel opgegeven voor het televisieprogramma 'Idols'. "Ik ben toch iemand die liever een vierjarige opleiding doet, om een zekere basis te krijgen", vertelt de musicalster tegen Novum Nieuws. "Als ik na mijn opleiding niet aan de bak was gekomen, had ik er wel over nagedacht. Maar ik denk dat ik niet snel mee zou doen."

De 26-jarige Janzen presenteert dit jaar met Martijn Krabbé de talentenjacht 'Idols 3', die zaterdag van start gaat. Ze treden daarmee in de voetsporen van Tooske Breughem en Reinout Oerlemans. Chantal vindt het 'best moeilijk' om Tooske op te volgen. "Tooske heeft het beide jaren erg goed gedaan", verklaart ze.

Janzen kondigt aan het programma anders te gaan presenteren dan haar voorgangster. "Tooske en ik lijken niet op elkaar. Het enige wat we gemeen hebben, is dat we blond zijn."

De jury bestaat evenals in voorgaande jaren uit Henkjan Smits, Erik van Tijn en Jerney Kaagman. Edwin Janssen, die in de eerdere edities ook in het panel zat, is er dit jaar niet bij. "Hij wil zich compleet op zijn managementbedrijf storten", zegt uitvoerend producent Mark de Vink van Idols.

'Idols 3' is vanaf zaterdag wekelijks te zien bij RTL 4. De live-shows beginnen op oudejaarsavond en de finale is op 11 maart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen