Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen talkshow voor Joling en Gordon

Shownieuws

Gerard Joling en Gordon krijgen waarschijnlijk geen wekelijkse talkshow op zaterdagavond. Dat vertelde Joling dinsdag in de talkshow 'Awick' van AT5.

Gerard Joling en Gordon krijgen waarschijnlijk geen wekelijkse talkshow op zaterdagavond. Dat vertelde Joling dinsdagavond in de talkshow 'Awick' van de regionale Amsterdamse televisiezender AT5. "Het is een optie ja, maar er zijn zoveel opties", zei Joling. "SBS heeft gevraagd of ik op zaterdagavond een muziekprogramma wil presenteren en zo zijn er nog wat dingen."

Joling vertelde dat er voor volgend voorjaar wel definitief acht nieuwe afleveringen gepland staan van 'Joling & Gordon over de vloer'. De realityshow scoorde afgelopen seizoen wekelijks gemiddeld één miljoen kijkers bij tv-zender Talpa. Ook zijn er plannen om volgend jaar met Gordon en René Froger als 'De Toppers' weer een aantal optredens te geven in de Amsterdam ArenA.

De 45-jarige zanger uit Schagen beklaagde zich in 'Awick' over zijn volle agenda. "Van huis uit ben ik zanger. Het presenteren vind ik leuk, maar het hoeft niet", zei hij. "Jaarlijks heb ik 140 tot 150 optredens, met televisie erbij zit het gewoon vol."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen