Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonio Banderas heeft ster in Hollywood

Shownieuws

Antonio Banderas heeft zijn eigen ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. Met de ster van Banderas (45) telt de beroemde sterrenpromenade 2.294 sterren.

Antonio Banderas heeft ster in Hollywood

Antonio Banderas heeft zijn eigen ster gekregen op de Hollywood Walk of Fame. De Spaanse acteur viel na de onthulling dinsdag op zijn knieën en wreef met zijn handen over de ster. Daarna stond hij op om een toespraak te houden. Met de ster van Banderas telt de beroemde sterrenpromenade 2.294 sterren.

In zijn toespraak haalde de 45-jarige acteur herinneringen op aan de gebeurtenissen die eraan hebben bijgedragen dat hij een ster is geworden. " Het was een eer om zestien jaar geleden in dit land te komen met een beetje geld in mijn zak. Sindsdien is er een hoop gebeurd." Banderas werd tijdens de ceremonie vergezeld door zijn vrouw Melanie Griffith, hun drie dochters, andere familieleden en actrice Sharon Stone.

Met Catherina Zeta-Jones speelt Banderas in de film 'The legend of Zorro', die eind oktober uitkomt. Verder speelde de Spaanse acteur onder meer rollen in films als 'Evita' (1993) en 'The mask of Zorro' (1998). Ook leende hij zijn stem aan het karakter 'Puss in boots' in de animatiefilm 'Shrek 2'. In de films 'Shrek 3' en 'Puss in boots' kruipt Banderas opnieuw in de huid van de avontuurlijke gelaarsde kat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen