Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BB-Tanja mag eenmalig contact met buitenwereld

Shownieuws

Tanja mag voor één keer post ontvangen in het Big Brother-huis. Op de website van televisiezender Talpa worden kijkers opgeroepen hun gelukswensen te sturen.

BB-Tanja mag eenmalig contact met buitenwereld

Tanja mag voor één keer post ontvangen in het Big Brother-huis. Op de website van televisiezender Talpa worden kijkers opgeroepen hun gelukswensen te sturen aan de kersverse moeder. Dinsdag beviel de 27-jarige bewoonster van het BB-huis van een dochter, Joscelyn Savanna. De huisregels zijn daarom eenmalig aangepast. Het is voor de bewoners eigenlijk niet toegestaan contact te hebben met de buitenwereld.

Medebewoonster en verpleegster in opleiding Dido heeft de taak gekregen de verzorging van de baby op zich te nemen. Een kraamverzorgster heeft haar uitgelegd hoe ze te werk moet gaan.

De Groningse Tanja beviel dinsdagochtend om 11.18 uur in het BB-huis in Aalsmeer van het ongeveer zes pond wegende meisje. De bevalling duurde ongeveer zeven uur. Producent Endemol Nederland heeft een beperkte ontheffing gekregen voor het filmen van de baby.

De extra lange baby-aflevering die dinsdag werd uitgezonden, trok bijna één miljoen kijkers, blijkt woensdag uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Gemiddeld trekt Big Brother tussen 350 duizend en 650 duizend kijkers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen