Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fotograaf wint zaak van Nicole Kidman

Shownieuws

De door Nicole Kidman aangeklaagde fotograaf Jamie Fawcett hoeft geen DNA-materiaal af te staan. Hij zou afluisterapparatuur bij haar woning hebben geplaatst.

Fotograaf wint zaak van Nicole Kidman

De door Nicole Kidman aangeklaagde fotograaf Jamie Fawcett hoeft geen DNA-materiaal af te staan. De paparazzo wordt ervan beschuldigd afluisterapparatuur te hebben geplaatst in de buurt van het huis van de Australische.

Een beveiligingsman van de 38-jarige Oscar-winnares ontdekte het apparaat in januari. De politie verklaarde later dat Fawcett rond de tijd dat de apparatuur was geplaatst was opgepakt in de buurt van het huis van Kidman. Hij zou materiaal van een beveiligingscamera in zijn bezit hebben gehad.

De rechtbank in het Australische Waverly oordeelde in april dat de 43-jarige fotograaf DNA moest afstaan aan justitie. Fawcett ging tegen die uitspraak in beroep. Het bevel werd dinsdag afgewezen door de Hoge Raad van Nieuw-Zuid-Wales. De raad oordeelde dat er geen bewijs was dat het apparaat ooit is gebruikt voor het afluisteren van een gesprek.

Nicole Kidman won in 2002 een Oscar voor haar rol in de film 'The hours'. De actrice speelde verder onder meer in films als 'Moulin rouge' (2001), 'Cold mountain' (2003) en 'The stepford wives' (2004).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen