Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Danny Vera verrast gehandicapte fan

Shownieuws

Zanger Danny Vera verrast donderdag een 13-jarige verstandelijk gehandicapte fan met een privé-optreden. De fan reist Vera overal in het land achterna.

Danny Vera verrast gehandicapte fan

Zanger Danny Vera verrast donderdag een 13-jarige verstandelijk gehandicapte fan met een privé-optreden. "Ashley is een gehandicapte fan die hem overal in Nederland achterna reist", legt Vera's manager Bobby Veenstra uit. "Zij geeft donderdag een verjaardagsfeestje in Utrecht en had maar één wens: een optreden van haar held Danny Vera."

Ashley heeft volgens de zanger een 'speciaal plekje' in zijn hart. "Altijd als ik ergens speel, staat Ashley vooraan bij het podium", vertelt Danny. "Ik voel het als een soort verplichting. Ik moet gewoon optreden op haar feestje om haar droom waar te maken."

Danny werkt momenteel aan een duet met ex-Idols-zangeres Maud. Het idee voor het nummer 'Leaving gently' is ontstaan, nadat de twee het nummer deze zomer op verzoek van de Tros als gelegenheidsduo zongen in een tv-programma. Volgens Veenstra waren de reacties na afloop 'zo overweldigend', dat is besloten het nummer binnenkort op single uit te brengen.

Danny Vera bracht in 2003 zijn debuutalbum 'The light in your eyes' uit. De single 'My confession' werd een bescheiden hit in Nederland. In Turkije bereikte de single de eerste plaats in de hitparade. Vorig jaar werd Vera genomineerd voor een Edison Music Award in de categorie 'beste nieuwe artiest nationaal'. Dit jaar bracht hij in eigen beheer zijn tweede cd 'Hold on a while' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen