Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Drew Barrymore produceert 'He's just not that into you'

Shownieuws

Drew Barrymore is mede-producent van de film 'He's just not that into you'. De film is gebaseerd op een boek van de 'Sex and the city'-schrijvers.

Drew Barrymore is mede-producent van de film 'He's just not that into you'. Samen met productiebureau Flower Film is zij verantwoordelijk voor de film die is gebaseerd op een boek van de schrijvers van 'Sex and the city' Greg Behrendt en Liz Tuccillo. Barrymore die vaak te zien is in de projecten van Flower Film, speelt geen rol in 'He's just not that into you'. Dit meldt Hollywood Reporter.

Het boek 'He's just not that into you: The no excuses truth to understanding guys' gebruikt een vraag-en-antwoordtechniek om vrouwen te leren dat ze zichzelf niet voor de gek moeten houden als mannen geen interesse tonen. In het verhaal geeft een man rechtlijnig advies. Hij valt voor een vrouw die hem om raad vraagt omdat ze niets van de mannen in haar leven begrijpt.

Flower Film heeft meer romantische komediefilms gemaakt, waaronder 'Fever pitch', '50 first dates' en 'Never been kissed'. Andere filmtitels van Flower Film zijn onder meer 'Charlie's Angels', 'Donnie Darko' en 'Riding in cars with boys'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen