Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doe Maar terug in de vorm van musical

Shownieuws

De band 'Doe Maar' komt terug als musical. Bandleden Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jan Hendriks zijn dat gisteren met theaterproducent V&V overeengekomen.

De band 'Doe Maar' is binnenkort weer te zien, maar dan in de vorm van een musical. Bandleden Henny Vrienten, Ernst Jansz en Jan Hendriks zijn dat donderdag met theaterproducent V&V overeengekomen, meldt Algemeen Dagblad vrijdag. De muzikanten zullen zelf niet op het podium verschijnen. Welke acteurs dat wel doen is nog onduidelijk. De audities zouden in volle gang zijn.

V&V Entertainment, het bedrijf van Albert Verlinde, wil niet veel kwijt over de productie maar laat weten iets in de sfeer van Abba-musical 'Mamma Mia!' te willen maken. Het bedrijf is optimistisch over de belangstelling die de 'Doe maar'-musical zal wekken, omdat de band heeft bewezen nog steeds populair te zijn. In 2000 stond ze zestien keer op een rij in een uitverkocht Ahoy.

'Doe Maar' brak eind jaren '70 door bij het grote publiek. Ze hadden hits met onder meer '32 Jaar (sinds 1 dag of 2)', 'Smoorverliefd'. '1 Nacht alleen' en in 2000 met de single 'Watje'. De band wordt gezien als de meest succesvolle uit de geschiedenis van de Nederlandse popmuziek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen