Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veertig jaar BZN: Clip top 100 bij Tros

Shownieuws

BZN krijgt ter ere van het 40-jarig bestaan van de groep een tv-marathon. De Tros zendt volgende week honderd clips uit in de 'BZN top 100'.

De Volendamse popgroep BZN krijgt ter ere van het veertigjarig bestaan van de groep een tv-marathon. De Tros zendt woensdag honderd clips van de band uit. De hitparade moet een overzicht geven van de carrière van de groep.

BZN heeft de afgelopen veertig jaar clips en tv-specials opgenomen op diverse locaties in binnen- en buitenland. De marathon wordt afgesloten met het BZN-gala, dat 14 november wordt opgenomen. Het gala 'Feest voor veertig jaar BZN' wordt aangeboden aan Carola Smit, Jan Keyzer en de rest van de groep. Verschillende Nederlandse artiesten brengen deze avond een ode aan de Volendammers.

Het jubileumalbum 'The Singles Collection 1965-2005' dat eind oktober verscheen in een box met drie cd's, staat inmiddels op nummer 11 in de Mega Album Top 100. De box bevat naast alle 54 top 40-hits van BZN, ook een dvd met 46 videoclips en een fotogalerij.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen