Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede start voor tv-show van 'Kus'

Shownieuws

De eerste aflevering van de tv-serie 'Kus de dag' over de meidengroep 'Kus' heeft maandag goed gescoord. De show op Nickelodeon trok honderdduizend kijkers.

Goede start voor tv-show van 'Kus'

De eerste aflevering van de tv-serie 'Kus de dag' over de vier leden van de meidengroep 'Kus' heeft maandag goed gescoord. Het programma op Nickelodeon trok honderdduizend kijkers, wat volgens een woordvoerder van de tv-zender veel is voor een kinderprogramma om vijf uur in de middag.

De show is een soort dagboek van Meike, Anouk, Fleur en Monique, die dit jaar met Kus twee top 10-hits hadden. Met 'Lekker ding' haalden de meiden de nummer 1 positie. In de show zijn ze te zien achter de schermen bij hun optredens, in de studio tijdens de opnamen van hun debuut-cd en op de set bij het maken van de videoclip.

De show wordt dagelijks aan het einde van de dag uitgezonden en duurt vijf minuten. 's Ochtends wordt het programma voor schooltijd herhaald. De meiden waren 'dolenthousiast' over de eerste uitzending. "Het was echt helemaal te gek", schrijft Monique op de website van Kus. "Het ziet er echt helemaal kicken uit."

De derde single 'Topje van mijn zus' verschijnt donderdag. Het debuutalbum moet nog voor de kerst in de winkels liggen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen