Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe dvd Queens of the Stone Age

Shownieuws

De Amerikaanse band Queens of the Stone Age brengt op 22 november een live-dvd uit. 'Over the years and through the woods' bevat bekende hits van de band.

Nieuwe dvd Queens of the Stone Age

De Amerikaanse band Queens of the Stone Age brengt op 22 november een live-dvd uit. 'Over the years and through the woods' bevat behalve bekende hits van de 'Queens'-albums het nieuwste nummer 'Fun machine'.

Ook staan niet eerder uitgebrachte opnamen van zogenoemde 'dessert sessions' van zanger Josh Homme op het schijfje. In deze sessies musiceren bekende artiesten, onder wie PJ Harvey, met Homme om nieuwe muzikale richtingen te ontdekken. Deze opnamen vinden plaats in Homme's studio Rancho de la Luna in Californië.

Daarnaast heeft de rock-'n-rollband beelden van concertregistraties op de dvd gezet. Zo zijn opnamen te zien van het uitverkochte concert in het Britse Brixton Academy en van de Koko Shows in Londen.

De band van frontman Homme is op dit moment op tournee met Nine Inch Nails. Ook heeft Queens of the Stone Age laten weten een serie onaangekondigde 'guerilla-concerten' te geven in kleine concertzalen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen