Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Limp Bizkit gaat niet uit elkaar'

Shownieuws

Fred Durst, de zanger van Limp Bizkit, ontkent de geruchten dat de band uit elkaar gaat. De band maakt nu zelfs plannen om een nieuw studio-album op te nemen.

Fred Durst, zanger van Limp Bizkit, ontkent de geruchten dat de band uit elkaar gaat. Hij vertelt MTV dat de bandleden op dit moment zelfs plannen hebben een nieuw studio-album op te nemen.

De Amerikaanse rockband heeft deze week het compilatie-album 'Greatest hitz' uitgebracht. De bandleden hebben daarbij bewust niets verteld over de mogelijke opvolger van het album ''The unquestionable truth, (part 1)', dat eerder dit jaar uitkwam.

"Muzikaal gezien staan we nu op de beste plek waar we ooit hebben gestaan", zegt Durst. "Het is een spannende tijd. En het is zeker een tijd om indruk te maken met het onverwachte."

Dunst vindt 'Greatest hitz' niet zo heel geweldig. "Vaak zendt zo'n album een verkeerd signaal uit. Het is voor sommige artiesten een manier om snel veel geld te verdienen. Vooral omdat dit soort albums altijd rond Kerst uitkomen", zegt Durst. "Ik denk niet dat een van ons echt klaar was voor het uitbrengen van een album met de grootste hits erop. Maar ja, het is nu wel wat het is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen