Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brosnan: ik heb Teri Hatcher niet geslagen

Shownieuws

De 52-jarige acteur Pierce Brosnan maakt een eind aan de geruchten dat hij Teri Hatcher op de set van de James Bond-film 'Tomorrow never dies' heeft geslagen.

Pierce Brosnan ontkent dat hij Teri Hatcher op de set van de James Bond-film 'Tomorrow never dies' heeft geslagen. "Het hele Teri Hatcher verhaal is opgeblazen door de media. Ik heb haar niet geslagen", zegt Brosnan volgens Softpedia.

De voormalig Bond-acteur had moeite met 'het te laat komen' van de actrice. "Ik was inderdaad boos, omdat Teri op een draaidag veel te laat was. Toen wist ik alleen nog niet dat ze net zwanger was", verklaart de 52-jarige acteur. "De situatie werd mij pas later uitgelegd."

De acteur heeft volgens Softpedia mogelijk nog een andere reden om boos te zijn op Hatcher. De actrice werd namelijk verkozen boven Monica Belluci, een favoriet van Brosnan. "Monica heeft een tijd geleden een screen-test gedaan voor de rol van 'Bond-girl', maar de sukkels kozen haar niet", zegt Pierce. "Ze gaven de voorkeur aan Teri Hatcher."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen