Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patty Brard wil smartlappen-cd maken

Shownieuws

Patty Brard wil 'heel graag' nog eens een cd opnemen met bekende smartlappen. "Ik vind het heerlijk om in het Nederlands te zingen."

Patty Brard wil 'heel graag' nog eens een cd opnemen met bekende smartlappen. "Ik vind het heerlijk om in het Nederlands te zingen. Het lijkt mij leuk om nummers van Rita Hovink, Conny Vandenbos en Saskia en Serge op te nemen", vertelde ze woensdagavond in het tv-programma 'Awick' van de Amsterdamse zender AT 5. Producer Rob Bolland, die ook te gast was in de show, wil Patty 'graag' helpen met haar project en bood aan een lied voor haar te componeren.

Het zou niet de eerste keer zijn dat Patty in het Nederlands zingt. Vorig jaar nam ze samen met Jacques Herb de hit 'Huilen is voor jou te laat' van Corry & de Rekels opnieuw op. Het nummer, dat als single uitkwam, werd een bescheiden hit. De opnamen van de single waren te zien in haar tv-programma 'Patty's Posse'. Ook zong het duo het nummer vorig jaar april tijdens het 'Concert des levens' in de Heineken Music Hall.

De 50-jarige presentatrice is momenteel wekelijks te zien bij RTL 5 met haar tv-programma 'Lieve Patty'. Ook de soap rond de damesgroep Luv gaat volgens Patty door en de voorbereidingen zijn in volle gang.

Brard is verder 'druk' met 'veel' schrijfwerk. Behalve aan haar wekelijkse column in het weekblad 'Weekend' werkt ze naar eigen zeggen aan enkele boeken. Ze ziet daarin een ander talent van zichzelf. "Ze hebben laat ontdekt dat ik kan presenteren en zingen, misschien ontdekken ze nu ook dat ik kan schrijven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen