Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ali B zingt met Akon

Shownieuws

Ali B heeft een single opgenomen met Akon. De single is een remake van 'Ghetto', een nummer van Akon. Ook Yes-R heeft een bijdrage geleverd aan het lied.

Rapper Ali B heeft een single opgenomen met Akon. De single is een remake van 'Ghetto', een nummer van Akon. Ook MC Yes-R heeft een bijdrage geleverd aan het lied. Ali B en Yes-R hebben beiden een couplet aan 'Ghetto' toegevoegd, dat in het Nederlands en Engels wordt gezongen. Het management van Ali B vertelde dit woensdag.

De single en de videoclip zijn opgenomen na het optreden van Akon in het Rotterdamse Nighttown. Een deel van de opbrengst van 'Ghetto' gaat naar een goed doel in Senegal, waar Akon oorspronkelijk vandaan komt en waar Ali B is geweest voor het project 'Rap around the world'.

Akon scoorde in Nederland een nummer één hit met 'Lonely' van zijn album 'Trouble'. Ook 'Ghetto' staat op dit album. Het is niet bekend of de remake met Ali B en Yes-R ook op de plaat verschijnt. 'Ghetto' ligt vanaf half december in de Nederlandse winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen