Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Invloed op theatershow met gsm

Shownieuws

De theatershow van Martin Bril, Ronald Giphart en Bart Chabot kan door het publiek worden beïnvloed door het versturen van een sms'je.

Invloed op theatershow met gsm

De nieuwe theatershow van Martin Bril, Ronald Giphart en Bart Chabot kan door het publiek worden beïnvloed door het versturen van een sms'je. De auteurs vragen de toeschouwers in de pauze van de voorstelling een sms-bericht te sturen met een originele openingszin voor het tweede deel van de show.

Het telefoonnummer blijft open tot het einde van de voorstelling. Door het sturen van sms'jes met gedichten of opmerkingen kunnen toeschouwers het tweede gedeelte van de voorstelling blijven sturen, zegt woordvoerder Sandra Hellemons van Mojo Theater Productions dinsdag. Bril, Giphart en Chabot behandelen enkele van de gestuurde boodschappen tijdens de voorstelling.

Giphart is te spreken over het plan. "Als schrijvers, werkend met een roestige kroontjespen op geschept papier, zijn we opgetogen en gespannen om op deze even unieke als moderne wijze te communiceren met ons publiek."

De première van de theatershow 'Giphart, Chabot & Bril' vindt op 3 november plaats in Purmerend. De voorstelling reist daarna tot mei door het land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen