Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sylvester Stallone wordt opnieuw Rocky

Shownieuws

Sylvester Stallone zal op het witte doek te bewonderen zijn als bokser Rocky Balboa. Vijftien jaar na 'Rocky V' vervult Stallone de rol voor de zesde keer.

Sylvester Stallone wordt opnieuw Rocky

Sylvester Stallone zal nogmaals op het witte doek te bewonderen zijn als bokskampioen Rocky Balboa. Vijftien jaar na 'Rocky V' vervult Stallone voor de zesde keer de rol van de boksende weduwnaar, meldt het tijdschrift Daily Variety. Balboa twijfelt er in de film over weer in de ring te stappen, maar belandt daar uiteindelijk toch.

De 59-jarige Stallone regisseert de film, schrijft het script en speelt ook in dit deel de hoofdrol. Het is nog onbekend of acteurs die in eerdere delen een rol vertolkten ook in het komende deel van de partij zijn. Alleen van Burt Young is zo goed als zeker dat hij opnieuw de rol van Paulie op zich neemt.

Stallone maakt ook een nieuwe film over Vietnam-veteraan John Rambo. 'Rambo IV' wordt de eerste film over Rambo in zeventien jaar en gaat over 'huiselijke problemen'. Het eerste deel van de Rambo-trilogie, 'First blood', verscheen in 1982. 'Rambo: first blood, part II' kwam in 1985 uit. 'Rambo III' was drie jaar later in de bioscopen te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen