Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kritiek op borstvergroting Katarina Justic

Shownieuws

'ONM'-actrice Katarina Justic heeft kritiek gekregen op het feit dat ze haar borsten zou laten vergroten op kosten van BNN.

Kritiek op borstvergroting Katarina Justic

Katarina Justic heeft kritiek gekregen op het feit dat ze haar borsten zou laten vergroten op kosten van BNN. De borstvergroting van de actrice, die in de soap 'ONM' de rol van Shirina speelt, wordt door de makers verwerkt in de serie. "Zo heb ik een paar boze mailtjes gehad waarin kijkers schreven het belachelijk te vinden dat zij, via BNN, voor mijn operatie moesten betalen", legt Justic uit in De Telegraaf. "Nou, dat is dus niet zo."

De 27-jarige actrice, die van een A-cup inmiddels naar een volle C-cup is gegaan, vindt dat sommige mensen 'te ver' gaan. "Ze denken omdat ze op de een of andere manier moeten meebetalen dat zij ook recht hebben om er straks onbeperkt aan te mogen zitten", vertelt Katarina. "Belachelijk toch? Dat soort onzin leg ik meteen naast me neer."

De actrice is al vanaf haar tienertijd ontevreden over haar borsten. En omdat ze het 'wel leuk' vindt om een keer taboedoorbrekend bezig te zijn, bracht ze het nieuws naar buiten en heeft SBS Shownieuws de operatie gefilmd. Wanneer de nieuwe borsten van Katarina voor het eerst te zien zijn in 'ONM' is nog niet bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen