Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Stone schrijft benefietsingle

Shownieuws

De Amerikaanse actrice Sharon Stone is mede-auteur van 'Come together now', een benefietnummer voor de slachtoffers van de orkaan Katrina.

Sharon Stone schrijft benefietsingle

De Amerikaanse actrice Sharon Stone is mede-auteur van een benefietnummer voor de slachtoffers van de orkaan Katrina. De orkaan liet in augustus een spoor van vernieling achter in de Amerikaanse staten Louisiana, Mississippi en Alabama. Samen met Denise Rich, Mark Feist en Damon Sharpe schreef Stone het nummer 'Come together now'.

De opbrengst van de single gaat naar de liefdadigheidsinstelling 'Habitat for humanity' die mensen helpt hun huizen weer op te bouwen. Ook gaat een deel van de opbrengst naar 'Angels' place', een instelling die terminale kinderen helpt. Het onderkomen van de instelling werd verwoest door Katrina.

Onder anderen Celine Dion, Wyclef Jean en Joss Stone zijn te horen in 'Come together now'. Ook verschijnt het nummer op het verzamelalbum 'Hurricane relief: come together now', waar ook onder meer bijdragen van Elton John en Barbra Streisand op staan. 'Come together now' verschijnt op 29 november in de Amerikaanse winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen