Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Corry Konings wil 'Chicken little'

Shownieuws

Corry Konings gaat deze week naar Euro Disney om de nieuwe clip van haar oude hit 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' op te nemen.

Corry Konings gaat deze week naar Euro Disney om de nieuwe clip van haar oude hit 'Ik krijg een heel apart gevoel van binnen' op te nemen. De clip wordt afgewisseld met beelden uit de Disney-film 'Chicken little'.

Konings kwam na het kijken van de trailer van de film zelf op het idee om beelden uit 'Chicken little' in haar videoclip te gebruiken. "In de film zit een varkentje dat gek is van Barbra Streisand. In de Nederlandse versie hebben de makers daar Corry Konings van gemaakt", legt haar vriend Wim Tromp uit aan Novum Nieuws.

Op internet circuleert al een kort clipje waarin oude beelden van Konings zijn afgewisseld met beelden uit de film. In de complete videoclip gaat Konings volgens haar vriend de dansjes van de animatiefiguurtjes in de film nadoen. Het gaat om een project van Konings, waarvoor Disney toestemming heeft gegeven. Haar nummer staat niet op de soundtrack van de Disney-film.

De nieuwe single van Corry met 'Chicken little' komt uit op 24 oktober. Daarna volgt een album met nog meer oude hits van Corry in een 'nieuw jasje', waaronder 'Mooi was die tijd' en 'Huilen is voor jou te laat'. De film gaat op 16 november in Nederland in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen