Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hind: Brainpower inspireert mij enorm

Shownieuws

Hind wordt 'enorm geïnspireerd' door haar vriend rapper Brainpower. "Zijn teksten gaan heel diep en hij heeft een hele grote woordenschat."

Hind: Brainpower inspireert mij enorm

Hind en rapper Brainpower zijn niet alleen verliefd op elkaar, de zangeres wordt ook 'enorm geïnspireerd' door haar partner. "Zijn teksten gaan heel diep en hij heeft een hele grote woordenschat. Ik kan veel van hem leren en hij inspireert mij enorm", vertelt Hind aan Novum Nieuws. Het stel praat veel over muziek en over de dagelijkse dingen die ze allebei meemaken in het muziekwereldje.

Een mogelijke samenwerking tussen Hind en de 30-jarige rapper zit er 'zeker' in. Het publiek zal daar echter niet van kunnen genieten. "Ik ga wel nummers met hem maken, maar dat zal voor ons samen blijven", legt de 20-jarige zangeres uit. "Daar kom ik niet mee naar buiten." Hoe de fans van de zangeres reageren op haar relatie met de rapper interesseert haar niet. "Dat is mijn privé-leven."

Hind is wel 'erg blij' met haar fans en doet ook veel voor ze. De zangeres stapt vrijdag als eerste Nederlandse artiest op het virtuele podium van Habbo Hotel. Dit is een ontmoetingsplaats op internet. Tieners en jongvolwassenen kunnen er als een virtueel karaktertje, een Habbo, rondlopen en nieuwe vrienden ontmoeten. Ook Hind zal voor de gelegenheid als Habbo inloggen en tijdens persconferenties in het Theater van het Hotel de vragen van haar fans beantwoorden.

Hind vindt dit een 'leuke manier' om haar fans te ontmoeten. "Het is als een tekenfilm waar je zelf deel van uitmaakt." De zangeres denkt dat haar fans 'wat vrijer' zijn als ze haar op deze manier gaan aanspreken. "In het echte leven klappen fans soms een beetje dicht als ze ineens oog in oog met hun idool staan. Ik kan me voorstellen dat ze in het Habbo Hotel wat vrijer zijn en veel spontane vragen zullen stellen."

Het tweede album van Hind, 'Halfway home', verscheen vorige week en staat inmiddels in de top-dertig van de Mega Top 100. De eerste single 'Give Me A Sign' wordt eind deze maand gevolgd door het titelnummer 'Halfway Home'. Een single met 'zeggingskracht' volgens Hind. "Ik krijg bij dit nummer een heel erg Marokko-gevoel." In haar theatershow, die eind januari van start gaat, wil de zangeres dit nummer visualiseren met beelden van Marokko.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen