Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe reeks 'Topstars' begint vrijdag

Shownieuws

Een nieuwe reeks afleveringen van 'Topstars' begint vrijdag. Het is de tweede reeks van de jongerensoap, die draait om het wel en wee in een dansschool.

Nieuwe reeks 'Topstars' begint vrijdag

Een nieuwe reeks afleveringen van de televisieserie 'Topstars' begint vrijdag. Het is de tweede reeks van de jongerensoap, die draait om het wel en wee in een dansschool. Lieuwe, Aiko, Martijn en Marne hopen in de nieuwe reeks een nummer één-hit te scoren. De tweede single van de band heet 'Te min voor Katja' en ligt sinds een week in de winkels.

De clip die bij het nummer hoort is opgenomen in het Belgische plaatsje Schelle. "We gingen naar een grasveldje langs een treinrails, erg braakliggend maar een hele toffe locatie", vertelt acteur Marne, die de rol van Tom op zich neemt, op de website van het programma. "Na een aantal keer het nummer te hebben opgenomen met instrumenten, gingen we frisbeeën", zegt Marne over de opnames van de videoclip. "Als een stel idioten renden we over het veld heen, vielen we over elkaar. We beukten elkaar omver. Kortom het was meer rugby dan frisbee."

Voorafgaand aan de eerste aflevering van de nieuwe reeks zendt de Tros 'The making of Topstars' uit. In dit programma worden twee nieuwe hoofdrolspelers geïntroduceerd, vertellen acteurs wat er in de nieuwe serie verandert en worden de leukste bloopers vertoond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen