Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'The Fog' verovert eerste plaats

Shownieuws

'The Fog' kwam dit weekend op de eerste plaats binnen in de Amerikaanse box office. De film debuteerde met een omzet van 10,1 miljoen euro.

'The Fog' verovert eerste plaats

De thriller 'The Fog' kwam dit weekend op de eerste plaats binnen in de Amerikaanse box office. De film van regisseur Rupert Wainwright, een remake van de gelijknamige productie van John Carpenter uit 1980, debuteerde met een omzet van 10,1 miljoen euro. 'The Fog', met Tom Welling en Maggie Grace in de hoofdrollen, verhaalt over overleden scheepslieden die een stad terroriseren.

De animatiefilm 'Wallace & Gromit', die vorige week op nummer één stond, zakte naar de tweede plaats met 9,7 miljoen euro. De romantische film 'Elizabethtown' met Orlando Bloom en Kirsten Dunst haalde met 9,1 miljoen euro de derde plek.

De thriller 'Domino' met Keira Knightly kwam dit weekend binnen op de zesde plaats.

In Nederland kwam de film ‘Four brothers’ dit weekeind op de eerste plek van de lijst met best bezochte films binnen. De film met de vier broers verstootte hiermee ‘The 40 year old virgin’ van de eerste plek. De animatiefilm ‘Wallace & Gromit’ debuteerde op de derde plek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen