Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steve Carell schrijft eigen komediefilm

Shownieuws

Acteur Steve Carell gaat in opdracht van Universal Pictures zijn eigen komediefilm schrijven. Carell is momenteel te zien in de succesvolle film ‘The 40 year old virgin’ en maakte eerder indruk in de Amerikaanse versie van ‘The office’. Carell krijgt van Universal volledige vrijheid, meldt Variety.

Steve Carell schrijft eigen komediefilm De filmstudio maakte eveneens bekend dat samen met Carell het script van ‘Juvenile’ is gekocht, dat is geschreven door Mark en Brian Gunn. Volgens de scenarioschrijvende broers zal Carell daarin ‘de meest blanke man in Amerika’ spelen. Omdat hij als kind ooit een kleine misdaad heeft begaan moet hij als volwassene alsnog een straf uitzitten in een jeugdgevangenis. Wanneer de opnames beginnen is niet bekend.

Het schrijven van komische scripts is niet helemaal nieuw voor Carell. Aan de dialogen voor ‘The 40 year old virgin’ werkte hij ook mee. Als acteur is hij volgend jaar samen met Morgan Freeman te zien in ‘Evan Almighty’, een vervolg op de hitfilm ‘Bruce Almighty’, waarin superkomiek Jim Carey de hoofdrol speelde. [Novum]

Gerelateerde Artikelen