Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fats Domino keert terug naar huis

Shownieuws

Fats Dominee is zaterdag teruggekeerd naar zijn woning in zijn geboorteplaats New Orleans. Zijn huis werd zwaar getroffen door orkaan Katrina.

Fats Domino keert terug naar huis

Rhythm en blueszanger Fats Dominee is zaterdag teruggekeerd naar zijn woning in zijn geboorteplaats New Orleans. Het huis van de muzikant werd zwaar getroffen door orkaan Katrina. Domino laadde enkele gouden platen in zijn auto. "Veel van mijn spullen zijn niet meer bruikbaar maar ik ben er zelf, godzijdank, nog wel", vertelde hij aan nieuwsgierige omstanders.

Bezorgde fans hadden met graffiti de tekst 'rust in vrede' op zijn voordeur gespoten. "Maar ik ben toch echt springlevend", lachte de77-jarige pianist. Domino was na de storm enige dagen vermist tot zijn dochter hem herkende op foto's van geëvacueerden.

Domino verbleef de afgelopen weken in Texas maar zit nu in een hotel in New Orleans. Hij zegt dicht bij de buurt waar hij is opgegroeid te willen zijn als die wordt opgebouwd. "Ik weet niet precies wat ik nu moet doen, ergens anders gaan wonen zou kunnen maar ik vind het hier te leuk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen