Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton gedagvaard

Shownieuws

Paris Hilton is gedagvaard als getuige in een rechtszaak tegen Darnell Riley. Riley wordt aangeklaagd wegens inbraak, roof, ontvoering en autodiefstal.

Paris Hilton gedagvaard

Hilton-erfgename Paris Hilton is gedagvaard als getuige in een rechtszaak tegen Darnell Riley. Riley wordt aangeklaagd wegens inbraak, roof, ontvoering en autodiefstal. Dit liet de woordvoerder van de openbaar aanklager in Los Angeles, Jane Robinson, dinsdag weten.

Darnell Riley werd vorig jaar gearresteerd toen hij, naar verluidt, inbrak in het huis van scriptschrijver Joe Francis en hem vervolgens wilde ontvoeren. De 28-jarige Riley zegt dat hij niet schuldig is aan de misdaad, zo verklaart zijn advocaat, Ronald Richards. Nu blijkt dat een vriend van Riley aan de 24-jarige Hilton heeft verteld dat Riley het misdrijf wel heeft gepleegd. Dit was de aanleiding tot het traceren van een foto van Riley, die door het slachtoffer als schuldige is geïdentificeerd.

De woordvoerder van Paris Hilton, Elliot Mintz, liet weten dat de hotel-erfgename 'de wet zal gehoorzamen' maar dat hij 'geen idee heeft wat de getuigenis van Hilton, als dat er van komt, moet bijdragen in deze rechtszaak'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen