Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tarantino-aflevering CSI scoort goed

Shownieuws

De door Quentin Tarantino geregisseerde aflevering van CSI heeft 1.4 miljoen kijkers getrokken. Het was het eerste deel van de dubbele aflevering.

De door Quentin Tarantino geregisseerde aflevering van CSI: Crime Scene Investigation heeft 1.4 miljoen kijkers getrokken. Dit blijkt uit de dinsdag gepubliceerde cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Het was het eerste deel van de dubbele aflevering rondom de forensisch rechercheurs in Las Vegas. Het tweede deel wordt maandag uitgezonden.

Op RTL 5 werd tegelijkertijd de eerste aflevering van 'Lieve Patty' uitgezonden. Rond de 400 duizend kijkers stemden hun televisie af op het nieuwe programma van Patty Brard. In de afgelopen televisieseizoenen werd Brard beter bekeken in 'Patty's posse', 'Patty's fort' en 'Pat's life!'. In 'Lieve Patty' helpt 'relatiedeskundige' Brard mensen die schoon schip willen maken in hun liefdesleven. Iets wat de 50-jarige Patty zelf heeft gedaan in haar programma 'Pat's life!'.

Ook werd maandag de eerste aflevering van 'De bal en de liefde' uitgezonden. Dit programma trok, net als Patty Brard, rond de 400 duizend kijkers. Het programma gaat over voetbaltransfers en de ontwikkeling van een getransfereerde voetballer in zijn nieuwe woon- en werkomgeving.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen