Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Jennifer Aniston en Vince Vaughn hebben gezoend'

Shownieuws

Voormalig 'Friends'-ster Jennifer Aniston en acteur Vince Vaughn hebben elkaar gezoend. Dat zou zijn gebeurd tijdens een feestje in Chicago.

Voormalig 'Friends'-ster Jennifer Aniston en acteur Vince Vaughn hebben elkaar gezoend. Volgens de website Softpedia is dat gebeurd tijdens een feestje in Chicago. Bodyguards van de sterren zouden hierop snel nieuwsgierig publiek hebben weggestuurd.

De 36-jarige actrice was in Chicago op bezoek bij Vince, die op dit moment speelt in de 'Wild west comedy show'. Tijdens een feestje na de show zou Vince, onder meer bekend van zijn rol in de film 'Wedding crashers', de actrice bij haar middel hebben vastgegrepen en hebben gezegd dat ze 'de beste' was. Later gaf de 35-jarige acteur haar een kus op de wang en daarna zouden ze elkaar hebben gezoend.

De afgelopen weken berichtten verschillende media over een relatie tussen Aniston en Vaughn. De geruchten begonnen toen ze kussend waren gesignaleerd op de set van de film 'The break up'. Aniston ontkende de geruchten en deed de zoen af als vriendschappelijk.

Aniston is onlangs gescheiden van Brad Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen