Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mary-Kate Olsen stopt met studeren

Shownieuws

Mary-Kate Olsen stopt tijdelijk haar studie aan de universiteit in New York. Ze heeft een tijdje vrij genomen om meer tijd en energie te steken in haar bedrijf.

Mary-Kate Olsen stopt tijdelijk haar studie aan de universiteit in New York. De actrice nam dat besluit aan het begin van haar tweede studiejaar. "Mary-Kate Olsen is niet gestopt met studeren", licht de woordvoerder van de actrice toe. "Ze heeft een tijdje vrij genomen om meer tijd en energie te steken in haar bedrijf."

De 19-jarige Olsen wil zich meer richten op haar 'groeiende verantwoordelijkheden als mededirecteur van het bedrijf Dualstar Entertainment Group', verklaart de woordvoerder. Ashley Olsen, de tweelingzus van Mary-Kate, is mededirecteur van het bedrijf. Zij zet haar studie aan de New York University voort.

Mary-Kate werd in de jaren '80 bekend door haar rol als baby Michelle Tanner in de Amerikaanse komedieserie 'Full house'. Ze deelde de rol met haar tweelingzus. De zussen zijn een multimediabedrijf begonnen dat zich richt op kleding, films en videofilms. Nadat ze vorig jaar juni 18 jaar waren geworden, werden ze officieel directeur van het bedrijf.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen