Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna straft kinderen streng

Shownieuws

Madonna legt haar kinderen een strenge straf op als ze iets doen dat de zangeres niet goedkeurt. Ze palt bijvoorbeeld de kleding van haar 9-jarige dochter af.

Madonna legt haar kinderen een strenge straf op als ze iets doen dat de zangeres niet goedkeurt. De superster en moeder van twee kinderen bestraft haar 9-jarige dochter bijvoorbeeld met de inbeslagname van haar kleding. Dat onthult de vrouw van regisseur Guy Ritchie in het tijdschrift Harpers & Queen.

"Ik ben iemand die disciplinair straft. Guy verwent ze. Als papa thuiskomt, is er chocolade", vertelt Madonna. "Ik ben veel praktischer. Ik ben bezorgd over hun tanden en zorg ervoor dat ze hun huiswerk afkrijgen. Ik maak altijd lijstjes."

De 9-jarige Lourdes en haar 4-jarige broertje Rocco kijken geen televisieprogramma's. "We hebben televisies, maar ze zijn niet aangesloten op de kabel. Ze kunnen alleen films kijken. Televisie brengt alleen maar rotzooi. Ik ben ook opgegroeid zonder. We hebben ook geen magazines en kranten in huis", vertelt de zangeres.

Madonna verklaart dat haar man Guy de goedzak is in huis en zij de slechterik. "Guy doet allemaal wilde dingen met ze. Hij neemt ze mee naar buiten en gaat met ze fietsen. De kinderen kijken elke zondag films. Als ze zich niet hebben gedragen, mogen ze geen film kijken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen