Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joyce Stevens schittert in Palazzo

Shownieuws

Musicalster en zangeres Joyce Stevens en gastheer Graaf Voronin schitterden vrijdagavond in Amsterdam tijdens de premièreshow van 'Ron Blaauw Palazzo'.

Musicalster Joyce Stevens en gastheer Graaf Voronin schitterden vrijdagavond tijdens de premièreshow van 'Ron Blaauw Palazzo'. In aanwezigheid van onder anderen pianist Jan Vayne, 'GTST'-acteur Erik de Vogel en zijn vrouw, 'GTST'-actrice Caroline de Bruijn, combineerden zij acrobatiek, komedie en zang met het diner van topkok Ron Blaauw. 'Het theater van de zintuigen' bediende in de Victoria-spiegeltent in Amsterdam letterlijk elk zintuig.

Graaf Voronin leidde met zijn gezelschap het show-element van de avond, na op rituele wijze aan het begin van de avond uit een diepe slaap te zijn gewekt. De Russische luchtacrobaat Rustam vertoonde zijn kunsten boven de hoofden van het publiek. De vrouw van Voronin en de butler voerden acrobatische stunten uit in de lucht en Tony wist het publiek te imponeren met zijn diabolo-act.

Het visuele spektakel werd afgewisseld met de gastronomie van sterrenkok Blaauw. De kok heeft een restaurant met de prestigieuze Michelin-ster in Ouderkerk aan de Amstel en kookt tot en met eind januari ook in de Palazzo-tent. De avond werd afgesloten met een uitsmijter van de Oekraïense tapdansers Roman en Slava, die een show neerzetten op een van de tafels.

Behalve het avondvullende programma werden tijdens de première de andere 'Grand Ladies' gepresenteerd die, na Joyce Stevens, gastvrouw van de avond zijn. De vrouwelijke artiesten praten en zingen de avond aan elkaar. Zo maken op het Palazzo-podium in Amsterdam Ellen ten Damme, Laura Fygi, Chaira Borderslee, Joke de Kruijff en Denise Jenna hun opwachting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen