Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe uitdaging voor Nada van Nie

Shownieuws

Presentatrice Nada van Nie heeft een nieuwe uitdaging gevonden in haar nieuwe programma 'Volgens mama'. "Het programma staat heel dicht bij mij", zegt ze.

Presentatrice Nada van Nie heeft een nieuwe uitdaging gevonden in haar nieuwe programma 'Volgens mama'. "Het programma staat heel dicht bij mij, omdat ik zelf ook moeder ben van twee kinderen", vertelt ze aan Novum Nieuws. De presentatrice is 'blij' nu meer van zichzelf te kunnen laten zien.

In 'Volgens mama' volgt Van Nie een stel met een kinderwens dat vier dagen met andermans kinderen gaat proefdraaien. Jonge stellen met een kinderwens krijgen vier dagen lang kinderen van vrienden of familie over de vloer. Ondertussen worden de opvoedkundige verrichtingen van het stel kritisch bekeken door de ouders van de kinderen.

De 38-jarige Van Nie is getrouwd met oud-voetballer Bryan Roy en heeft twee kinderen met hem. "Ik denk dat ik het wel spannend zou vinden om mijn kinderen bij iemand anders achter te laten. Maar dan moet diegene wel lief zijn, anders doen we het niet. Dan kunnen Bryan en ik zien hoe de kinderen zich in het bijzijn van anderen gedragen", vertelt Van Nie. Ze is niet bang dat haar kinderen een slechte indruk zouden achterlaten. "Mijn kinderen zouden zich wel goed gedragen, hoor. Ze zijn nog niet zo opstandig."

Van Nie heeft behalve voor presenteren een passie voor het bedenken en produceren van programma's. "Ik heb onlangs een programma aan RTL 4 verkocht. Dat heet 'Bal en de liefde'. Het gaat over voetbaltransfers van toen en nu. Het leuke van het bedenken van programma's is dat je alles zelf begrijpt. Ik hoef niets aan iemand anders te vragen, want ik weet zelf waar het over gaat."

De presentatrice presenteert momenteel het SBS-programma Shownieuws en heeft het daarmee 'erg naar haar zin'. "Het is echt supergezellig op de redactie. Het zijn zulke leuke mensen en ik kan daar gewoon lekker mijn verhaal doen."

Van Nie en muzikant Candy Dulfer werden onlangs gezien bij de feestelijke opening van een winkel van Louis Vuitton in Parijs. "We werden uitgenodigd en het was heel leuk. Ik ken Candy al heel lang. Zij is mijn beste vriendin."

De presentatrice zegt niet onder de indruk te zijn van pracht en praal. "Natuurlijk houd ik van mooie kleren, maar ik ben geen merkfreak. Als je thuiskomt van zo'n feest en je ziet wat er in Pakistan is gebeurd, dan is het allemaal niet meer zo mooi."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen