Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nance heeft genoeg 'Lingo'-ballen gezien

Shownieuws

Presentatrice Nance heeft de ballen van het spelprogramma Lingo meer dan genoeg gezien. "Die kleuren veranderen toch nooit", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Presentatrice Nance heeft de ballen van het spelprogramma Lingo meer dan genoeg gezien. "Die kleuren veranderen toch nooit", vertelt ze tijdens een opname van haar nieuwe televisieprogramma 'Stay or go' aan Novum Nieuws. De presentatrice heeft 'absoluut geen spijt' van haar overstap van Tros naar SBS en is 'dolblij' met haar carrièrestap.

In 'Stay or go' helpt Nance gezinnen die twijfelen over het maken van de keuze om hun huis te verbouwen of te verhuizen. Samen met haar vullen families de 'Stay or go'-test in, die een bindende uitslag geeft. Wanneer moet worden verhuisd, bekijkt Nance drie woningen met de gezinnen. Indien moet worden gebleven, worden alvast twee verbouwingsplannen besproken.

Volgens Nance past het verhuisprogramma goed bij haar. Ze heeft zelf ook een 'Stay or go'-test gedaan. "Ik ben zelf pas verhuisd en nu gaan mijn vriend en ik het huis verbouwen. Uit die test is gebleken dat we moesten blijven en dat betekent dus verbouwen. Dat is maar goed ook, want als de computer 'verhuizen' had gezegd, had ik er niet naar geluisterd."

'Stay or go' stond hoog op het lijstje van programma's die Nance bij SBS wil gaan presenteren. De presentatrice, die momenteel ook Shownieuws presenteert, is erg te spreken over haar nieuwe 'uitdaging'. "Toen ik van het programma hoorde, dacht ik: dit wil ik doen. Ik kan het makkelijk met Shownieuws combineren."

De 32-jarige Nance moest wel even wennen aan het programma, omdat ze veel bij mensen thuis komt. "Vroeger kreeg ik mensen in mijn studio en nu zoek ik ze thuis op. Dat is best eng hoor, om zomaar binnen te vallen en het leven van die mensen in een paar weken te zien veranderen."

De droom van Nance gaat pas echt in vervulling als zij ooit een groot live-programma op zaterdagavond mag presenteren. "Dat zou pas absoluut te gek zijn. Echt, dat wil ik heel graag doen." Vanaf 27 oktober is de presentatrice elke donderdagavond te zien met 'Stay or go'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen