Kies je favoriete radiostation

Dossiers

INXS weer terug in de Amerikaanse hitlijsten

Shownieuws

De Australische rockband INXS keert na 12,5 jaar afwezigheid weer terug in de Billboard Hot 100. Ze komen op 37 binnen met het nummer 'Pretty Vegas'.

De Australische rockband INXS keert na 12,5 jaar afwezigheid weer terug in de Billboard Hot 100. Met het nummer 'Pretty Vegas' en een nieuwe leadzanger komt de rockband op nummer 37 binnen in de Amerikaanse hitlijst. De in Canada geboren zanger J.D. Fortune is sinds kort de nieuwe stem van de band. Het is de eerste keer dat INXS zo hoog binnen komt in de lijst.

De leden van INXS zijn via het televisieprogramma 'Rock star: INXS' de afgelopen maanden op zoek gegaan naar een vervanger voor de overleden zanger Michael Hutchence. Het programma werd door voormalig gitarist van de Red Hot Chili Peppers Dave Navarro en model Brooke Burke gepresenteerd. Uiteindelijk heeft J.D. Fortune van veertien andere kandidaten gewonnen.

De band kreeg aan het eind van de jaren tachtig bekendheid met het album 'Kick'. Met onder meer de hits 'Need you tonight', 'Devil inside' en 'Never tear us apart' scoorden de bandleden wereldwijd hits.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen