Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guus Meeuwis nummer één in 'Made in Holland Top 100'

Shownieuws

Guus Meeuwis staat op nummer één in de 'Made in Holland top 100' van RTL FM. De luisteraars van het radiostation hebben deze lijst samengesteld.

Guus Meeuwis staat met het lied 'Geef mij je angst' op nummer één in de 'Made in Holland top 100' van RTL FM. De lijst is samengesteld door luisteraars van het radiostation. Op de website van de omroep konden zij stemmen op hun favoriete lied van een Nederlandse artiest. De Brabantse zanger komt drie keer in de lijst voor.

Guus Meeuwis wordt in de 'Made in Holland top 100' gevolgd door Bløf met 'Aan de kust' op nummer twee en André Hazes met 'Zij gelooft in mij' op nummer drie. Andere artiesten die in de lijst voorkomen zijn onder anderen Frans Bauer, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Marco Borsato is met vier noteringen de meest voorkomende artiest in de 'Made in Holland top 100'. Van deze vier staat het lied 'Afscheid nemen bestaat niet' het hoogst genoteerd, op nummer negen.

RTL FM zendt de lijst vrijdag speciaal uit voor de Muziek10daagse, die dit jaar geheel in het teken staat van het muziekaanbod in het Nederlandse cultuurlandschap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen