Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Desperate housewives' te koop bij Apple

Shownieuws

De hitserie 'Desperate housewives' is binnenkort te koop bij Apple. Met de nieuwe iPod Video kunnen afleveringen via iTunes worden gekocht voor 1,60 euro.

De hitserie 'Desperate housewives' is binnenkort te koop bij Apple. De computerfirma maakte woensdag tijdens de presentatie van de iPod Video bekend een deal te hebben gesloten met de Amerikaanse zender ABC, die de serie uitzendt. Middels Apples internetwinkel iTunes kunnen afleveringen een dag na uitzending worden gekocht voor 1,99 dollar (1,60 euro).

Behalve 'Desperate housewives' kan de dramaserie 'Lost' worden aangeschaft. De iPod Video werd woensdag in Los Angeles gepresenteerd door Apple-baas Steve Jobs. Op het apparaatje kunnen muziekbestanden en video's worden afgespeeld. Het is nog niet bekend wanneer de dienst in Europa mogelijk is.

ABC denkt dat met de nieuwe technologie meer mensen fan worden van de series. Bang voor dalende kijkcijfers is de zender niet, zegt een woordvoerder. "Als mensen de keuze hebben tussen het kijken naar het grote beeldscherm van hun televisie en het schermpje van de iPod, dan kiezen ze zeker weten voor het eerste."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen