Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brood was held voor Boissevain

Shownieuws

Herman Brood is voor acteur Daniël Boissevain een grote held geweest. "Als ik 'Rock-'n-roll junkie' draaide, kon mijn dag niet meer stuk."

Herman Brood is voor acteur Daniël Boissevain een grote held geweest. In een interview in het novembernummer van mannenblad Esquire vertelt hij vroeger veel naar de muziek van de rock-'n-roller te hebben geluisterd. "Als ik 's ochtend wakker werd, zette ik 'Rock-'n-roll junkie' keihard aan. Dan kon mijn dag niet meer stuk."

Boissevain werd na een lange castingprocedure uitgekozen om Brood te spelen in 'Wild romance', een film over het leven van de in 2001 omgekomen artiest. De opnamen van de door Jean van de Velde geregisseerde film beginnen deze maand. Volgend jaar november, op de zestigste verjaardag van Brood en ruim vijf jaar na zijn fatale sprong van het Hilton Hotel in Amsterdam, gaat de film in première.

Voor die tijd is Boissevain te zien als ex-echtgenoot van een van de hoofdrolspeelster in de Talpa-serie 'Gooise vrouwen'. De 36-jarige acteur, bekend van rollen in series als 'Allstars' en 'Meiden van de Wit', komt niet altijd om in het werk."Er zijn periodes dat ik maandenlang thuis zit en helemaal gek word. Het moment van ontmaskering is gekomen, denk ik dan. Nu hebben ze me door, ik kan het niet. Ik moet wat anders gaan doen."

Boissevain werd eerder door Esquire gekozen tot 'best geklede man 2005'. Daarmee treedt hij in de voetsporen van onder anderen Pim Fortuyn en Humberto Tan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen